Min baggrund

Uddannet hundemassør i 2021 

Jeg hedder Susanne og jeg er bosiddende i Slagelse sammen med min mand – Per, søn – Sander og schæferhund – Lucca. Pt. bor vi i rækkehus, men vi skal i fremtiden flytte ud i et hus på landet – også i Slagelse, hvor der vil være god plads til alle de planer og drømme, som jeg har for fremtiden i forhold til arbejdet med hunde. 

Hundemassage kan virkelig øge hundens velvære og trivsel – meget mere end man umiddelbart forestiller sig. Hunde skal i min optik have de bedste mulige livsbetingelser, og lysten til at kunne hjælpe hunde med endnu mere er kun blevet større. 

 

Jeg blev i 2021 uddannet dyrlægeeksamineret hundemassør ved Hundetjek No 1. Uddannelsen foregik i fysiske lokaler i Herlev og varede ca. 1 år. 

 

I begyndelsen af 2022 gik jeg i gang med uddannelsen til dyrlægeeksamineret (veterinær) rehabiliteringsterapeut hos dyrlæge Jacob Andersen ved Nordre Dyrehospital nær Århus. Jeg vil derfor fra 2023 kunne tilbyde fysioterapi/rehabilitering til hunde.

 

Fysioterapi/rehabilitering er evidensbaseret og omfatter manuel terapi, fysioterapeutiske øvelser, styrketræning og massage.

De gør alle en kæmpe forskel – både hver for sig, men i særdeleshed også i kombination med hinanden. 

I min fritid træner jeg IGP (tidligere IPO) med min lille schæfer tæve – Lucca. IGP står for Internationale Gebrauchshunde Prüfundeordnung – dvs. et brugshundeprøveprogram. Lucca elsker at træne – og det gælder både IGP, andre træningsformer, svømning etc. Lucca får suppleret sin træning med massage og øvelser, hvorved hun får balanceret/stimuleret krop og sind.

G_Lassi får masseret pectoralis superficialis
Hundemassage enten enkelte sessioner eller forløb på 5 og 10 sessioner for et fokuseret arbejde med din hund.
Fysioterapi/rehabilitering for hunde – evidensbaseret terapi og øvelser kombineret med styrketræning og massage.
Laserterapi, svømmehal, hydroterapi (vandbaseret træning).

Det siger mine klienter

Susanne Hjortstrand

Uddannet hundemassør

Følg mig